S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 

Značky

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Capačky pre deti a dospelých

 

Eko Drogéria a kozmetika

 

 

 

 

Partnerské stránky

ekodomacnost

 

Možnosti platby

gopay banner

 

 

 

 

Najpredávanejší

naša cena 30,00 Eur
skladom
naša cena 13,00 Eur
skladom
naša cena 18,00 Eur
skladom

Tovar v akcii

naša cena 15,50 Eur
skladom
naša cena 37,00 Eur
nie je skladom

Články

arr3Čo je to Outlast®Čo je to vlastne Outlast® ?Materiál kozmonautov pre vaše bábätká i pre pohodlné spanie. Taký je... arr3RegistráciaPRIHLÁSTE SA A ZÍSKAJTE 3% ZĽAVU NA VŠETOK TOVAR. Získať zľavu navyše je  v našom internetovom... arr3Platba GO pay GoPay je český moderný rýchly internetový platobný systém s vysokou úrovňou bezpečnosti. Ponúka... arr3Zarábajte s Malým RebelomAFFILIATE PROGRAM Chceli by ste zarábať na internete? Máte webové stránky alebo blog?  Chceli by... arr3Oblečenie Manymonths ManyMonths™ je nová koncepce v oblékání nejmenších  - alternativa k oblečení, které oblékáte pouze... arr3Prečo nosiť oblečenie z biobavlnyBioBavlna je materiálom tohto tisícročia, je ekologická, naprosto nezávadná, mäkká a hebká na dotyk,... arr3OTÁZKY A ODPOVEDE O HEVEA Aké sú bezpečnostné pokyny k cumlíkom? UPOZORNENIE!Nepriväzujte cumlík / cumlíky okolo krku... arr3Bio HračkyHRAČKY KEPTIN - JR HRAČKY PRE BÁBÄTKÁ z jemných prírodných materiálov si rýchlo získajú aj srdce... arr3Mydlové orechy Hlavné výhody prania s mydlovým orechom: • Je šetrnejší k farbám, farebná bielizeň si... arr3Káva EBENICAKÁVA EBENICA JE JEDINEČNOU DÁMOU VO SVETE KÁVY. ELEGANTNOU EBENOVOU DÁMOU. Ušľachtilosť a...

Anketa

Ako ste sa dozvedeli o našom obchode?

cez Facebook 32% vyhľadávaním cez Google 24% na Modrykonik.sk 22% od známeho 22%

Kontakty

Malý Rebel
Bratislava
napíšte nám
Skype:anando2883

» Ochrana osobných údajov
Ochrana osobných údajov

 

Ochrana osobných údajov


Kupujúci (v prípade ak je fyzická osoba) oznámi predávajúcemu svoje meno, priezvisko, adresu pre doručenie vrátane PSČ, číslo telefónu a e-mailu.

Kupujúci (v prípade ak je právnická osoba alebo podnikateľ) oznámi predávajúcemu svoje obchodné meno, adresu sídla vrátane PSČ, IČO, DIČ alebo IČ DPH, číslo telefónu a e-mailovú adresu.

Predávajúci pri spracovaní osobných údajov postupuje v zmysle Zákona č. 122/2013 o ochrane osobných údajov a spracúva iba osobné údaje nevyhnutné na uzavretie spotrebiteľskej zmluvy.

 

Účelom spracovania osobných údajov je ich využitie na plnenie spotrebiteľskej zmluvy, ktorú predávajúci uzatvára s kupujúcim vytvorením objednávky v tomto internetovom obchode.

 

Kupujúci má právo a možnosť aktualizovať osobné údaje v online režime na web stránke internetového obchodu, v zákazníckej sekcii, po prihlásení.

 

Osobné údaje môžu byť pre účely plnenia spotrebiteľskej zmluvy poskytnuté tretím stranám – doručovacím spoločnostiam (kuriérom).

 

Predávajúci môže spracúvať osobné údaje na marketingové účely (napríklad pre odosielanie newslettra alebo e-mailov o novinkách, zľavách, akciách a pod.), a to len so súhlasom kupujúceho. Tento súhlas poskytuje kupujúci dobrovoľne zaškrtnutím príslušného políčka pri registrácii v e-shope a/alebo pri odosielaní objednávky. Pre tento účel predávajúci spracúva nevyhnutné údaje, ktorými sú meno, priezvisko a e-mailovú adresu kupujúceho. Svoj súhlas so spracovaním údajom na marketingové účely môže kupujúci kedykoľvek odvolať napríklad odoslaním správy na e-mailovú adresu predávajúceho so žiadosťou o odhlásenie z newslettra. Osobné údaje využívané na marketingové účely nebudú poskytnuté tretím stranám.

 

Marketingový informačný systém predávajúceho je registrovaný v Evidencii informačných systémov osobných údajov na Úrade pre ochranu osobných údajov.

Na základe písomnej žiadosti môže kupujúci od predávajúceho žiadať:

  • potvrdenie, či sú alebo nie sú osobné údaje kupujúceho spracúvané,

  • informácie o spracúvaní osobných údajov,

  • zoznam osobných údajov, ktoré sú o kupujúcom predmetom spracúvania,

  • opravu alebo likvidáciu nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania; likvidáciu osobných údajov, ktorých účel spracúvania sa skončil; ak sú predmetom spracúvania úradné doklady obsahujúce osobné údaje, môže kupujúci požiadať o ich vrátenie; likvidáciu jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, ak došlo k porušeniu zákona.

Kupujúci môže na základe písomnej žiadosti u predávajúceho namietať voči:

  • spracúvaniu osobných údajov kupujúceho, o ktorých predpokladá, že sú alebo budú spracúvané na účely priameho marketingu bez jej súhlasu, a žiadať ich likvidáciu,

  • využívaniu osobných údajov kupujúceho na účely priameho marketingu v poštovom styku

  • alebo poskytovaniu osobných údajov uvedených na účely priameho marketingu.

Kupujúci pri podozrení, že jej osobné údaje sa neoprávnene spracúvajú, môže podať Úradu na ochranu osobných údajov návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov.

 

S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie internetového obchodu môže predávajúci ukladať na zariadení kupujúceho malé dátové súbory – cookies, vďaka ktorým si internetový obchod môže na určitý čas uchovávať údaje o činnosti a nastaveniach (napr. prihlasovacie meno, jazyk, veľkosť písma a pod.). Internetový obchod predávajúceho používa súbory cookies na zapamätanie si používateľských nastavení kupujúceho a pre nevyhnutnú funkcionalitu internetového obchodu. Kupujúci môže všetky súbor cookies uložené v jeho zariadení vymazať a prípadne internetový prehliadač vo svojom zariadení nastaviť tak, aby znemožnil ich ukladanie. V takom prípade bude kupujúci pri opakovanej návšteve internetového obchodu pravdepodobne musieť manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby alebo funkcie internetového obchodu nemusia byť funkčné.

 

 

Pri online platbe za nákup cez platobnú bránu PayPal poskytuje zákazník svoje osobné údaje priamo prevádzkovateľovi brány, spoločnosti  PayPal (Europe) S?rl et Cie, SCA, registrovaný pod značkou R.C.S. Luxembourg B 118 349, so zastúpením na adrese 5th Floor, 22-24 Boulevard Royal, L-2449, Luxembourg, dľa ich podmienok.

Spoločnosť PaedDr. Martin Prodaj-INSIGHT získané osobné údaje nezverejňuje. Osobné údaje neposkytuje žiadnym spoločnostiam spravujúcim databázy osobných údajov, ani žiadnym iným tretím stranám, okrem rozsahu potrebného na doručenie tovaru: 1. pre partnerskú kuriérsku spoločnosť: Margan s.r.o , Krásna 20, 821 05 Bratislava,  ICO: 45344957, IC DPH: SK2022939885. Rozsah poskytovaných údajov: meno, priezvisko, adresa doručenia, telefónne číslo. Vo výnimočných prípadoch môže byť na doručenie tovaru vybraná iná kuriérska spoločnosť, ktorej budú poskytnuté údaje potrebné pre doručenie tovaru, a to hlavne v prípade doručenia tovaru priamo od výrobcu alebo dodávateľa tovaru jeho zmluvnou kuriérskou spoločnosťou. Z tohto dôvodu nie je možné dopredu určiť názov a sídlo danej spoločnosti.   2. pre Slovenská pošta, a. s., Partizánska cesta č. 9, 975 99 Banská Bystrica. Rozsah poskytovaných údajov: meno, priezvisko, adresa doručenia, email, telefónne číslo.


 

OTc5MTIy